Аліса в країні чудес в День святого Миколая

6 грудня, у день Святого Миколая, запрошуємо наших наймолодших глядачів з братиками, сестричками, друзями і батьками на перегляд музичної вистави «Аліса в Країні чудес». Разом з акторами-виконавцями ви потратите у пригодницьких світ, де відбувається справжня магія, де оживають герої улюбленої казки: Капелюшник демонструє фантастичні фокуси, Чеширський кіт викликає широку щиру усмішку, а  сама Аліса заохочує дітей до читання.

До слова, коли Льюїс Керрол працював над створенням оповідок про цю диво-дівчинку, то прототипом стала дочка його друзів Аліса Лідделл. Історія маленької дівчинки і досі вражає. Уявіть, «Аліса в Країні чудес» отримала життя в 40 кінострічках! Художники створили понад мільйон картин! Навіть Сальвадор Далі написав 13 акварелей!

Заслужений артист України Петро Авраменко, режисер-постановник музично-фантастичної подорожі, інсценізував та  написав тексти пісень для усіх героїв вистави, адаптувавши  казку до сьогодення. Над створенням костюмів для виконавців працювали бутафори  не лише нашого театру, але й  лялькарі. Деякі елементи допомагали й  майстри Житомирського театру.

То ж у час Світлого свята Аліса разом з героями казки чекає на усіх, аби знову здійснити дивовижну мандрівку до казкового світу.