Філософія життя

14 травня запрошуємо переглянути  виставу «Селфі зі Склерозом» від головної режисерки театру Таїси Славінської за п’єсою письменника-гумориста, драматурга та сценариста Олександра Володарського. Вистави за його творами є досить популярними. На сьогодні «Селфі зі Склерозом» можна переглянути щонайменше у семи театрах різних міст нашої країни. Сам же автор переконаний, що його п’єсам гарантовано успіх, коли героями історій стають реальні люди. На написання «Селфі зі Склерозом» письменника надихнула дружба з дружиною його батька Майєю Михайлівною, яка й стала прототипом незвичайної комедії життя.

Уявіть, жінка поважного віку, яка незабаром святкуватиме свій 90-річний ювілей, має мирного вірного співмешканця, який стає тим єдиним супутником, якому можна розкрити душевні таємниці й разом зазирнути у минуле, де затишно й трішки сумно, де поруч ті, кого вона любила й шанувала. Заінтригували? Тоді до нас! 
Наша історія наповнена любов’ю. Вона не про старість чи хвороби, а про дорогоцінні хвилини життя, важливі його моменти.  
Вам хочеться легкого гумору, замішаному на філософії життя? Народна артистка України Клавдія Баріл, Олександр Радько та Григорій Сиротюк гарантують теплий травневий вечір! До зустрічі!