Актори аплодували стоячи

28 червня на малій сцені театру відбулась неймовірна зустріч з колективом  художньої самодіяльності Вінницької територіальної первинної організації УТОС, який працює на базі підприємства об’єднання громадян «Вінницьке учбово-виробниче підприємство Українського товариства сліпих». До завершення театрального сезону вони з вдячністю підготували для працівників театру концертну програму. Ведучий Віктор Зелінський, голова правління, не лише з любов’ю представляв своїх виконавців, але й сам заспівав. Учасники концерту розчулили колектив театру не лише чудовим виконанням поетичних та музичних композицій, але й своєю відвертістю, любов’ю до життя  й мужністю. Актори не стримували сліз, підспівували, вигукували браво та аплодували стоячи. 

Зі словами вдячливості згадали Нестора Кондратюка, Людмилу Мамикіну, Надію Кривцун, які надавали велику допомогу їхньому колективу.   

Нас поєднує давня дружба, яка у цьому сезоні закріпилася новим проєктом "Запровадження послуги аудіоопису для осіб з порушенням зору»  за підтримки Українського Культурного Фонду "Культура без бар'єрів". Координаторка та авторка аудіоопису Світлана Фицайло. Глядачі з ПОГ "Вінницького УВП УТОС" переглянули вистави «KVITKA»,  «Ніч Святого Валентина», «Ціанистий калій з молоком чи без?», «Клуб самотніх сердець», «Маруся Чурай» та «Різдвяний концерт». Вражено слухали про минуле й сьогодення театру під час екскурсії.  А ще й залюбки проконсультували актора Артура Константинова у підготовці до вистави «Ці вільні метелики», де його персонаж має порушення зору.   

Дружбі наших двох колективів – бути!  

Людяність, доброзичливість і любов завжди у пошані!