Брехун потрібен?

Свято наближається! Яке? Ювілей! Уявляєте, минуло 20 років від того дня, коли відбулася прем’єра комедії  «Потрібен брехун» у постановці н.а.України Віталія Селезньова! 

Отож 28 вересня запрошуємо! І зустріч знову буде незабутньою, адже Валерій Прусс, Анатолій Вольський, Надія Кривцун, Олена Пархоменко, Любов Остапчук, Наталя Шолом, Богдан Костюк, Анна Положенко, Олександр Радько, Микола Андрушко, Валентина Наталушко даруватимуть усім (та й собі, повірте!) безжурний настрій.  
І нехай ці декілька годин змусять не просто сміятися, гиготіти, реготати, підхихикувати, вишкірятися, але й зубоскалити! Адже комедія сатирична. Що ще додати!? П’єсі грецького драматурга Дімітріса Псафаса вже 70 років. Ви подумаєте, що  історія, яку описав автор,  трапилася  давно, в інші часи й  далекій країні, а на сцені нашого театру взагалі з’явилася напередодні передвиборчого марафону 2004. Ніби й часи інакші, країни різні… Ат, ні! Усе повторюється. І брехня, як виявляється, вічна, вряди-годи й вигідна. І заробити майстерною неправдою можна чимало.

Тодорас – звичайний чоловік, який досконало опанував  мистецтво вводити в оману. А кому вигідні такі люди? Самі розумієте… Та іноді не все йде за чітким планом і вони потрапляють у халепу. То ж поки усі герої вистави намагаються виплутатися з власної брехні, ви матимете нагоду посмакувати тонким гумором та влучними жартами. Чекаємо на кожного з вас! Не даремно ж вистава завоювала прихильність вінничан, гостей міста й глядачів інших регіонів, коли театр перебував на гастролях. У Чернівцях виставу визнали найкращою. На фестивалі «Золоті оплески Буковини» н.а.України Анатолій Вольський отримав  Диплом найкращого актора, а комедія взагалі стала переможницею. 

 

 

 

Зустрічаємося? Безумовно! 28 вересня о 18.30!