І знову зустріч

10 жовтня приймаємо справжніх друзів, колег Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги. Обмінні гастролі між нашими театрами уже стали не просто традицією, але й налагодженими добросусідськими взаєминами, які сприяють збагаченню акторського багажу й культурному розмаїттю Вінниці та Житомира.  
Отже, дітей зачудовуватимуть казкою-фентезі «Фантастична Мері» від режисера Петра Авраменка, з.а.України, який відомий як постановник «Аліси в Країні чудес» і «Смішних грошей» на нашій сцені. Запрошуючи до дивовижних перетворень, виконавці відкриватимуть магічний світ, що народжується тут і зараз. Видовище створено за мотивами повістей про няньку-чарівницю Мері Поппінс.  
Ввечері ж, коли діти перебуватимуть від вражень казкових див, батьки матимуть змогу переглянути драму «Безталанна» за п’єсою Івана Карпенка-Карого, одного з яскравих представників української класики, де вируватимуть пристрасті, емоції та вічна боротьба за кохання. Сучасне трактування давньої історії від заслуженої діячки мистецтв України Наталі Тімошкіної, у якому режисерка поєднала синтез драматичного тексту, акторської гри, пластики та музики. 

То ж поспішайте за квитками!  
Нехай зустріч з нашими колегами епатує, дивує, приголомшує!