«Каліка з острова Інішмаан» у Вінниці

22 червня стало початком дружби двох академічних музично-драматичних театрів, Рівненського та Вінницького, на сцені якого й презентували рівняни одну з кращих своїх постановок,  ірландську комедію Мартіна МакДонаха «Каліка з острова Інішмаан»  від уславленого режисера Володимира Петріва.  
Мешканці невеличкого острівця Інішмаан живуть непростим життям. Грубі та необтесані люди, які все про всіх знають,  все ж освячені й іскорками любові. Дехто з них марить про Америку, та лише каліці Біллі, як усі переконані, вдається здійснити омріяне. Життя в далеких цивілізаціях виявляється не таким вже й казковим. Згадки про рідну Ірландію, тіток, які його виховали, повертають мрійника до рідного дому. Герої цієї історії, де поєдналися людська жорстокість, сила духу, мужності та любові, вразили вибагливу вінницьку публіку. Вистава завершилася бурхливими оплесками, сльозами, квітами та вигуками браво. Віват акторам та постановникам! 

А вже за тиждень, 29 червня, садовці зіграють виставу про життя легендарної Квітки Цісик “KVITKA” на рівненській театральній сцені.  

Тож, друзі, до зустрічі у Рівному!