75—річний ювілей Клавдії Баріл

19 березня. Мала сцена. 75 раз глядачам презентували неймовірно-чутливу комедію за п’єсою нашого сучасника Олександра Володарського «Селфі зі Склерозом». Саме цією виставою дивувала у свій 75-річний ювілей народна артистка України Клавдія Баріл. Її героїня Майя Михайлівна самотня людина зі щирим почуттям гумору та неабиякою самоіронією вкотре викликала захоплення залу. Уся ця історія – своєрідна сповідь літньої жінки, чиє життя було наповнено митями радості й хвилинами болю. На схилі років її єдиним супутником виявився власним Склероз, проте і з ним вона змогла налагодити стосунки. Глядачі ж відчули, що ця тендітна акторка говорить не про старість, а співає алілуя життю, де завжди є вибір, людські цінності, від яких залежить кожний прожитий день. Повірте, так склалися зорі, що саме ця вистава була запланована на 19 березня. Іскрометну комедію Клавдія Федорівна подарувала своїм шанувальникам з відданими незмінними партнерами: Григорій Сиротюк, її добрий іронічний Склероз та Олександр Радько, Ромка, Арчіл, Єсафов. До слова, за майстерне виконання та створення образів Клавдія Баріл та Олександр Радько визнані найкращими акторами Міжнародного фестивалю AndriyivskyFest - 2020р.   
Ювілей

Вражені глядачі зі сльозами на очах довго не відпускали наших акторів зі сцени, дякуючи їм за вечір витонченого та інтелігентного гумору.

Квіти від глядачів та колег засвідчили велику повагу та любов мегаталановитій Акторці, Чарівній жінці, світлій Людині. Віват! Життя триває!