Прем’єра ліричної комедії «Клуб самотніх сердець»

29 лютого та 1 березня на основній сцені нашого театру народилася нова вистава. Прем’єра ліричної комедії «Клуб самотніх сердець» за п’єсою американського драматурга та сценариста Айвона Менчелла зірвала аплодисменти й вигуки браво! Над її постановкою працювала головна режисерка театру, народна артистка України Таїса Славінська. 

Трьох жінок з різними характерами та вподобаннями об’єднала багаторічна дружба. Одна за одною вони стають удовами, втрачаючи коханих чоловіків. Та життя продовжується! Вони намагаються віднайти себе в вирі буденних подій. Панянки стильно одягаються, частенько зустрічаються за філіжанкою кави, планують життя. Проте за усмішками кожна з них приховує біль. І той тягар затягує в минуле, не дозволяючи впевнено йти в майбутнє.  

Ця вистава не про вік, а про тих, хто, втрачаючи близьких, шукає відповіді на одвічні питання після смерті рідної людини. Чи можна бути по-справжньому щасливою-щасливим, якщо не проживаєш життя тут і зараз? Чи можна собі дозволити насолоджуватися життям? І чи є ще бодай один шанс бути коханим і необхідним, коли вже давно за…? 

Саме життя спроможне відповідати на такі питання. Герої нашої вистави запрошують до роздумів! Хтось, можливо, й себе впізнає. Завітайте до театру й пориньте у ліричну історію, вінницьку версію п’єси всесвітньовідомого автора у виконанні чудового акторського ансамблю

Клуб